Témy predmetu: Práca ‒ druhy povolaní, pracovné činnosti u zamestnávateľa, vlastnosti pracovníka, štruktúra práce. Jedlo a nápoje ‒ nealkoholické a alkoholické nápoje, základné potraviny; druhy jedál na raňajky, desiatu, obed, olovrant, večeru a oslavu; ovocie a zelenina, stravovacie zariadenia. Univerzita ‒ pracovníci univerzity, štruktúra vysokej školy, činnosti pedagogického pracovníka a študenta, základné predmety, radové číslovky na vyučovacie hodiny a ročníky.

Informačný list

Garanti a pedagógovia:
Mgr. Angela Hefty, PhD. - Cvičiaci, Prednášajúci, Zodpovedný za elearning, Skúšajúci, Kogarant
MgA. Michal Hefty - Zabezpečuje, Cvičiaci, Kogarant, Skúšajúci, Prednášajúci
doc. PaedDr. Milan Pokorný, PhD. - Kogarant
prof. PhDr. Juraj Hladký, PhD. - Zabezpečuje, Kogarant, Hlavný garant
doc. PaedDr. Andrej Závodný, PhD. - Kogarant

Kód: XSJKNB023

Obdobie: ZS

Počet kreditov: 4